Plaatsing

PLAATSEN STEENTAPIJT BINNEN EN BUITEN

Wilt u steentapijt leggen? De vakmannen van Belgo-Quartz nemen dit graag vakkundig van u over en met oog voor de kleinste details. In een eerste fase luisteren we naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen. Omdat we niets aan het toeval willen overlaten, starten we met een grondige inspectie en voorbereiding van uw project.

  • onderzoek van de ondergrond,
  • aanbrengen van krimp-voeg(en)
  • keuze tussen steentapijt gesloten structuur, open structuur
  • plaatsing van plinten
  • bewerken van trappen / wanden

Belgo Quartz laat niets aan het toeval over en onderzoekt uw aanvraag tot op de bodem.

AANBRENGEN KRIMPVOEG(EN)

Om het uitzetten en krimpen van de ondergrond toe te laten kan een krimpvoeg of uitzetvoeg worden aangebracht.  Dit met de bedoeling om scheurvorming of barsten in de afgewerkte vloer te voorkomen.

VLOERVERWARMING

Steentapijt binnen en vloerverwarming: een ideaal huwelijk. Waarom? Epoxyhars kan eenvoudig tegen de hitte van de verwarming en het is een ideale warmtegeleider. De poriën tussen de steentjes laten lucht toe waardoor de vloer snel opwarmt. Een luxe sensatie die u zelf blootsvoets moet ervaren!

STEENTAPIJT GESLOTEN STRUCTUUR, OPEN STRUCTUUR

Bij een steentapijt met een open structuur is de ruimte tussen de steentjes open. Ideaal voor in droge plaatsen en slaapkamers. Wilt u steentapijt leggen in vochtige ruimtes zoals een badkamer, toilet of keuken? Dan raden we aan om te werken met een steentapijt met gesloten structuur waarbij de ruimte tussen de steentjes opgevuld wordt met een dichting.

ONDERZOEK ONDERGROND

We komen langs op de werf om de ondergrond nauwkeurig te inspecteren. We onderzoeken belangrijke parameters zoals dikte/sterkte, vochtigheidsgraad en bestaande scheuren . Een ondergrond voor een perfect korreltapijt moet zuiver, vlak, hard, stabiel en droog zijn.

VERTICAAL WERK

Steentapijt kan verticaal geplaatst worden op trappen, plinten en wanden uit pleister, beton of hout.
De kwartswand als sierwand is een lust voor het oog! Het verticaalwerk is kras- en UV -bestendig.

ONDERHOUD STEENTAPIJT

Steentapijt reinigen doet u best wekelijks met een stofzuiger. Vuil en stof is minder zichtbaar op steentapijt, maar u kan de vloer best één tot twee keer per jaar grondig schoonmaken met een schrobborstel en/of waterstofzuiger.

Tip reinigen steentapijt

Koffie-, wijn-, olie- en verfvlekken snel verwijderen met warm water, schrobborstel en waterzuiger. Ook de meeste reinigingsmiddelen (zeep) zijn toegestaan. Wilt u meer informatie? Wij beantwoorden graag al uw kleine en prangende vragen.


Wilt u steentapijt binnen of buiten leggen?


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x