Kleur & logo

STEENTAPIJT PERSONALISEREN

Houdt u van een moderne, landelijke, retro, alternatieve of traditionele look? Met de hand op het hart beloven we dat uw steentapijt aansluit bij uw interieur. U mixt en match eindeloos met kleuren en motieven en onze vakmannen doen al de rest. Weet u nog niet precies wat u wil? Geen probleem, want wij zijn verantwoordelijk voor het bedenken van originele oplossingen en het geven van professioneel advies. Onze praktische tips krijgt u er gratis bovenop.

LOGO IN STEENTAPIJT

Wilt u een bedrijfslogo, levensmotto, herkenbare print, typerende tekst, schattige tekening of favoriete afbeelding verwerken in uw steentapijt? Geen probleem, want wij hebben de expertise om speciale effecten te creëren.

KLEUREN STEENTAPIJT

Belgo-Quartz heeft voor ieder wat wils, want u kan kiezen uit een kleurenpallet met meer dan 800 tinten. Droomt u van gemengde kleuren, wilt u sprekende kleurcombinaties of trekt u de kaart van stijlvol grijs, bruin of wit steentapijt? Alles kan!

MOTIEF STEENTAPIJT LEGGEN

Het plaatsen van een motief of afbeelding gebeurt bij Belgo-Quartz heel erg secuur en zeer vlot. U bepaalt voor uw logo volledig zelf of u met of zonder metalen profiel wenst te werken.

Hoe gaat alles in z’n werk? Vakmannen bevestigen het motief op multiplexplaten en installeren het juiste patroon op de juiste plaats in uw vloer. Daarna leggen we het steentapijt er deskundig rond. 

Wilt u steentapijt leggen?

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x