Kleur & Logo - In geuren en kleuren

Personaliseren

Bij Belgo Quartz laat steentapijt zich naar hartenlust verpersoonlijken en sluit moeiteloos aan bij ieder interieur: traditioneel, alternatief, retro, modern of excentriek.

U beslist zelf hoe creatief u wil omgaan in het associëren van unieke toetsen inzake kleuren en motieven. En waarom steentapijt niet combineren met andere vloeren, een zeer originele benadering.

Belgo Quartz staat u bij met expert advies en gulle tips in een wereld van onbegrensde mogelijkheden.

Kleuren

Het Belgo Quartz kleurengamma van kwartskorrels telt meer dan 800 tinten.

Van nature heeft grind schakeringen van wit, grijs en bruin maar het is evenzeer mogelijk eenvormige in plaats van gemengde kleuren te selecteren. Een andere optie is zelf kleuren te vermengen tot een nieuwe samenhang of zelfs nog afscheidingen in kleur te creëren, de zogenaamde kleurvakken.

Logo

Niet alleen kiest u de kleur (eenvormig of gemengd) die bij uw interieur past, maar u kan ook opteren om in uw vloer een zakelijk of persoonlijk motief op te nemen: een bedrijfslogo, een individueel motto, een herkenbare prent, een typerende tekst, een schattige tekening of een zelfs de afbeelding van de favoriete knuffel van uw kind.

Realisatie

Het plaatsen van een motief of afbeelding gebeurt bij Belgo Quartz heel erg secuur en zeer vlot. Aan u de keuze of u met of zonder metalen profiel wenst te werken.

Het motief wordt eerst bevestigd op multiplexplaten en daarna volgens uw behoeften geïnstalleerd op de juiste plek zodat het steentapijt er rond kan worden aangelegd.